Коли серце пише та римує...


Жінка з осені… Яка вона? Загадкова, чарівна, примхлива, неповторна, та неймовірно талановита. А якщо така енергійна, завзята, щедра душею, творча жінка завітає до бібліотеки – це справжнє свято, яке нещодавно відбулося у приміщенні нашої книгозбірні.
На поетичне свято «Яке прекрасне рідне слово! Воно – не світ, а всі світи», приурочене Дню української писемності та мови, завітала сучасна українська поетеса, вінничанка Олена Андріївна Вітенко. Будучи поетесою і прозаїком за покликанням, в сатиричних та гумористичних публікаціях Олена Андріївна використовує псевдонім Гнат Вовкамнебрат, а в ліричних — Ольга Семенюк. Авторка понад півтора десятки книжок лірично-патріотичних поезій, гумору, пісенних текстів, віршів для дітей: "Вечір тишу пише", "Чому плаче нічка", "Стежкою роду". Пісні на її тексти пишуть подільські композитори О. Колотій, В. Папаїка.


Гостями заходу стали учні 4 класу НВК: ЗШ І-ІІІ ст. – гімназії №30 ім. Т. Шевченка. Дітлахи спілкувалися з письменницею, яка презентувала їм нові твори, читала уривки з добре вже відомих власних творів, відповідала на питання від учасників зустрічі та взяла участь в автограф і фото сесіях. Спільно поетесою ми визначили переможців конкурсу на виготовлення кращої «книжки-саморобки». І місце посіла учениця 8 класу школи-гімназії № 30 Гончар Тетяна. 

Жоден з учасників не залишився без подарунків. Зустріч з пані Оленою залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів сучасної української літератури для дітей. Ми дякуємо Олені Андріївні за приємну зустріч, бажаємо міцного здоров'я, невичерпного джерела енергії, творчого натхнення та нових постійних злетів на довгі і світлі роки творчого життя!

У Вінницькій газеті на сторінці 8 опубліковано статтю "І звучало рідне слово".



Гості заходу - учні 4 класу НВК: ЗШ І-ІІІ ст. – гімназії №30 ім. Т. Шевченка. 




Під час зустрічі відбулось підбиття підсумків та визначення переможців конкурсу на виготовлення кращої «книжки-саморобки». Жоден з учасників не залишився без подарунків. 

Переможниця кункурсу на кращу книжку-саморобку. І місце посіла учениця 8 класу школи-гімназії № 30 Гончар Тетяна. 

ІІ місце конкурсу посіла учениця 10 класу школи-гімназії № 30 Бродецька Діана. 

Подарунки - це завжди приємно, а особливо приємно отримувати їх з рук відомої поетеси. 




Враження від поетичної зустрічі та приємні спогади Олена Андріївна залишила у книзі відгуків бібліотеки. 


Коментарі