Є щось святе в словах "Мій рідний край…"


27 лютого у бібліотеці-філії №8 відбувся День інформації до 85-річчя від дня заснування Вінницької області "Є щось святе в словах «Мій рідний край…" Врамках Дня інформації було проведено ряд заходів, одним із них стала віртуальна екскурсія "Блажен, хто вірує в Поділля". Бібліотекар Людмила Володимирівна разом з учнями 3-А класу школи-гімназії № 6 здійснили краєзнавчу експедицію "Вулицями рідного міста".

Учасники заходу подорожували рідним містом, його вулицями, площами, провулками. Бібліотекар-екскурсовод познайомила дітей з історією і походженням назв вулиць та їх минулим. Детальніше з матеріалами краєзнавчої екскурсії можна ознайомитись під час перегляду презентації "Вулицями рідного міста". Вдалим доповненням Дня інформації стала книжкова виставка "Вінниця - далека і не дуже..." та інформ-калейдоскоп "Вінниччина - перлина Поділля".

Усі присутні сьогодні іще раз усвідомили те, що "Хто не знає свого минулого – той не вартий майбутнього». Адже саме цей вислів влучно відображає дійсність, бо так само, як дерево тримається на землі своїм корінням, так людина тримається на землі своїм минулим. Сьогодні, більше ніж колись, важливо знати історію своєї держави, народу, міста, села, щоб знову не допустити жодної історичної помилки в майбутньому.


Вдалим доповненням Дня інформації стала книжкова виставка "Вінниця - далека і не дуже..." та інформ-калейдоскоп "Вінниччина - перлина Поділля"

Коментарі