Щасливий номер формуляра



Ось уже другий рік поспіль в нашій бібліотеці проходить розіграш щасливого номера формуляра серед постійних читачів нашої бібліотеки. Цьогоріч фінальний культурно-мистецький захід "Щасливий номер формуляра" відбувся 15 грудня. Впродовж року кожен читач, який бажає взяти участь в розіграші, мав відвідати бібліотеку не менше п'яти разів і зареєструвати свій номер формуляра. 

Ми вирішили провести розіграш в переддень Святого Миколая, який завжди приходить з подарунками, подарувавши таким чином читачам хороший настрій і море позитивних емоцій. І ось нарешті розіграш!

З вітанням до присутніх звернулась С. Б. Поплавська, завідувач бібліотеки. У вступному слові Світлана Борисівна розповіла про походження традиції дарування саме на день пам'яті Святого Миколая. З музичним дарунком на свято завітали вихованки музичної школи № 2 Оленка Івашків і Дар'я Янченко спільно з викладачем С. А. Жевачевською. Оленка виконала пісню "Сніжинки", а Дар'я - пісню "Про зиму". А потім під керівництвом Світлани Анатоліївни дівчатка заспівали "Колядку".

Віночок українських пісень від щирого серця подарував гостям ансамбль народного хору "Добродар" (керівник - Галина Бунь, концертмейстер Василь Мерцун). Маленькі читачі під керівництвом бібліотекаря В. І. Лєбєдєвої приготували гостям "театральний" подарунок - інсценізацію казки "Ріпка на новий лад".І кульмінацією заходу був розіграш щасливого номера формуляра. Солодкі призи для наших везуньчиків ось уже другий рік люб'язно надає ТД "Вацак". Також розігрувалась передплата  газет. Врешті решт, жоден з гостей не залишився без подарунків, - усі отримали від нас невеличкі презенти з добрими побажаннями. 

З вітанням до присутніх звернулась С. Б. Поплавська, завідувач бібліотеки.


З музичним дарунком на свято завітали вихованки музичної школи № 2 Оленка Івашків і Дар'я Янченко спільно з викладачем С. А. Жевачевською.





Віночок українських пісень від щирого серця подарував гостям ансамбль народного хору "Добродар" (керівник - Галина Бунь, концертмейстер Василь Мерцун).




"Ріпка на новий лад" - дарунок гостям свята.



Кульмінацією заходу був розіграш щасливого номера формуляра.








Жоден з гостей не залишився без подарунків, - усі отримали від нас невеличкі презенти з добрими побажаннями.





Коментарі