Знедолені? Нездоланні


 Щороку, 20 червня, відзначають Всесвітній день біженців,згадуючи всіх, хто був змушений покинути свої домівки, родину, роботу, друзів, своє звичне та налагоджене життя, тих, хто був змушений тікати зі своєї батьківщини та шукати притулок і захист в незнайомих, чужих країнах. У всьому світі проводять заходи, щоб привернути увагу громадськості до мільйонів біженців та внутрішньо переміщених осіб, які були змушені покинути свої будинки через війни, конфлікти та переслідування. В бібліотеці  відбулась презентація книги « Знедолені? Нездоланні»

У ній зібрані 15 історій про людей, які через війну мусили починати життя з нуля.  Однак, ці люди не здалися, а досягнули успіху в новій справі, вийшовши переможцями зі складних життєвих обставин.

Автори книги стверджують, що для того, аби не просто вижити, а стати корисним суспільству – необхідно подолати свої страхи.

   З початку повномасштабної агресії рф проти України понад 5 мільйонів українців були         змушені покинути свої домівки та поїхати за кордон.

Переконані, що Україна обов’язково переможе і всі, хто змушені були покинути свою рідну землю, обов’язково повернуться додому, у звільнену від агресора  країну!

П 







Коментарі