Які книги допомагають мені вчитись

2 вересня в українських школах розпочався новий навчальний рік і мільйони школярів повернулися до навчальних закладів або уперше сіли за парту. Попереду їх чекають нові знання та досягнення нових успіхів на шкільній ниві.
Ми ж презентували для читачів дитячого відділу підбірку «Які книги допомагають мені вчитись», на якій були представлені різні енциклопедії та довідники для школярів.


Ці видання стануть для них своєрідною шпаргалкою, оскільки енциклопедія –прекрасне доповнення до шкільної програми. Це збірник корисної інформації, з цікавими картинками та науковими фактами. З енциклопедією процес навчання стає для дітей більш цікавим та захопливим, тому що яскраві малюнки та фотографії сприяють візуальному сприйняттю інформації, допомагаючи дітям краще засвоювати та розуміти матеріал. Такий особливий вид книг допомагає дітям детально вивчати навколишній світ, пізнавати його особливості.  

А в довідниках  зібрано всі основні відомості зі шкільного курсу наук, що стане незамінним помічником як при вивченні чи повторенні будь-якої навчальної теми, так і при підготовці до екзаменів або тестування.

Запрошуємо вирушити в захопливу подорож у світ знань з презентованими та подібними їм книгами, що ви знайдете в нашій бібліотеці, щоб стати ерудованою людиною!

Коментарі