Скажемо курінню - ні!



З метою профілактики тютюнопаління 29 листопада 2013 року бібліотекарями була проведена година спілкування. для учнів 6-Г класу ЗОШ І - ІІІ ступенів - гімназії № 6 "Скажемо курінню - ні!". Початок історії тютюнопаління ілюстрував перегляд мультимедійної презентації. 

Бібліотекарі вразили учнів жахливою «тютюновою» статистикою: в Україні палить кожен другий чоловік і кожна п’ята жінка. Кожен четвертий підліток викурює першу цигарку у віці 10 років. Чому так важко кинути палити? На це питання учні шукала відповідь, переглядаючи відеоролик. «Молодь проти куріння!». 

Питання, які обговорювалися під час години спілкування, були непростими: як запобігти шкідливим звичкам, що негативно впливають на здоров’я підлітків; хто більше знає про згубний вплив алкоголю та тютюнопаління на організм людини; як запобігти розповсюдженню тютюнопаління серед молоді та підлітків. Учні приймали активну участь в обговренні важливої теми. Інформаційний буклет "Не потрап у пастку куріння", розроблений бібліотекарями, став наочним доповненням години спілкування. Завершилась година спілкування на поетичній ноті "Тютюн і здоров'я".





Коментарі