Диво-валентинки


Є багато різних свят у нашому житті, та все ж найприроднішим святом було, є і буде найзворушливіше почуття людини, ім'я якому - Кохання. 14 лютого – День святого Валентина! Це свято юних і закоханих, день валентинок і цукерок, день побачень і освідчень, день спогадів та сюрпризів. Напередодні свята всіх закоханих у нас відбулось чергове заняття гуртка "Чудо-ручки, чудо-штучки". 

Гуртківці мали можливість власноруч виготовити диво-валентинку у техніці "торцювання". За неписаними правилами, валентинку, як подарунок близькій людині на День Валентина, потрібно виготовити власноруч, а подарувати так, щоб об'єкт любові не знав від кого листівка, але зміг здогадатися. Звичайно, можна купити готову листівку чи подарунок, та подарунок, зроблений власноруч, безумовно кращий. 

Він принесе подвійну радість тому, хто виготовляє, і тому, хто приймає подарунок. Такий подарунок зігрітий теплом долоньок люблячої людини, заряджений енергією добра і любові. Симпатичне паперове сердечко викличе посмішку і неодмінно підніме настрій, тому не лінуйтесь і зробіть приємне всім, хто Вам дорогий!








Коментарі