Любові всевишній присвячується



Любов – сильне, глибоке й стійке почуття, гарне й шляхетне, позбавлене егоїзму й розрахунку. Любов активно діє на людину, але кожен відчуває її по-своєму. А прояв любові залежить від того, на кого вона спрямована. Словом, любов завжди індивідуальна, неповторна. Водночас у справжній любові багато елементів, властивих усім людям. 

Це ставлення до коханої людини – безкорисливе, що оберігає честь і гідність коханого, приносить йому щастя і радість. Який найромантичніший день року? Авжеж, це День Святого Валентина! Саме тому 14 лютогов бібліотеці-філії №8 представлено виставку "Любов виникає з любові". Молодь мала нагоду не лише познайомитися з історією виникнення свята усіх закоханих, з традиціями святкування Дня Святого Валентина в різних куточках планети, а й весело та креативно провести свій вільний час. 

Незважаючи на те, що лютий — місяць холодний та морозний, ми все одно його любимо за те, що святкуємо в ньому світле та чарівне свято всіх закоханих — день святого Валентина. Цей день в нашій країні відзначають не так давно, але він став вже досить популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності.

Член гуртка "Чудо-ручки, чудо-штучки" Часовник Олександр з подарунком, виготовленим вланоруч для своєї бібліотеки. 




Коментарі