Весна іде наповнена чудес... Христос воскрес!


На черговому засіданні гуртка "Книжкова палітра" Людмила Володимирівна розповідала гуртківцям про історію та походження писанки. Ще трішечки і настане одне з найбільших християнських свят - Пасха. Це свято іде своїм корінням ще від прадавніх язичницьких часів, коли наші далекі предки святкували прихід весни та розквіт життя, природи. А одним з головних втілень в життя, його образом у їхньому уявленні було яйце.

Члени гуртка «Книжкова палітри» не лише розмальовували писанки, а й слухали історичну довідку про давній звичай розписувати писанки перед Великоднем, значення писанки для української родини, традиційні і не традиційні способи оздоблення яєць, ознайомились зі зразками українських писанок центрального регіону.






Коментарі

  1. Привіт,
    я дивилася Ваш блог і помітила, що завантажуєте багато цікавих інформацій про книги.
    Такі файли з документами, фото і відео можете завантажити теж на www.moyapidbirka.com.ua і ділитися ними з Вашими читачами.
    Безкоштовно можна там завантажувати великі файли: відео, фото, документи без обмежень розміру файлів, все швидко і просто. Цей сайт може буди хорошим і безкоштовним спосбом на промоцію Вашої діяльності.
    МояПідбірка звільнює місце на сторінці і одночасно створює колекції фото більш цікавішими для глядача.
    Посилання на колекції просто слід вклеїти на веб-сторінку, блога або на фейсбука.
    Тут наприклад колекція, яка нав`язує до писанок:http://moyapidbirka.com.ua/Lysychka/yak-vlasnoruch-stvoriti-pisanku-140
    На все добре, Олена Даниленко

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар