Привітай ветерана




Пам’ять... Вона нетлінна і вічна. Вона дивиться на нас із старих фронтових фотографій, з тих речей, які зберігають колишні фронтовики, і не дає померкнути жодній героїчній сторінці історії перемоги над фашизмом. Давно зарубцювалися рани наших міст і сіл. Давно засипані землею та заросли травою колишні фронтові окопи. 

Виросли нові покоління, які не знають війни. Але кожного року, напередодні 9 Травня, до бібліотек приходе молодь, щоб зустрітися з ветеранами Великої Вітчизняної війни, з тими, хто проливав кров за їх майбутнє, хто в післявоєнні роки відбудовував державу.

Ми маємо донести молодому поколінню історію бойових подвигів, воєнного життя через кінофільми, літературні твори та ще можемо дізнатися про ті часи із розповідей ветеранів. Гостем сьогоднішнього засідання клубу "Бібліотечне коло" став Почесний громадянин міста Вінниці, ветеран Великої Вітчизняної війни Іван Григорович Павлов. Клубівці приготували для ветерана урочисту програму, започаткувавши цим заходом акцію "Привітай ветерана".




Діти затамувавши подих слухають сивочолого ветерана.





Вдячні обійми за подароване майбутнє. 




Користувачі та працівники бібліотеки будуть з нетерпінням чекати нової зустрічі

Коментарі