Бібліотека гостинно запрошує!


Людина, яка читає - щаслива людина. Навколо неї завжди багато розумних, добрих і вірних друзів, а друзі - це книги. Ми так часто користуємось книгою, що навіть не задумуємося - яке це диво! Так, сила книги безмежна. Без неї людина сліпа. Протягом усього життя ми звертаємося до книги. Вона відкриває нам небачені обрії, допомагає зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи, життя.

Нерідко книга, прочитана вами в дитинстві, залишається в пам´яті на все життя. Тих книг, що є у вас вдома, напевно, не вистачить. Де ж їх узяти, різних і таких цікавих? Звичайно у бібліотеці. Тож сонячний день 19 вересня був зігрітий невимушеною атмосферою, святковим оформленням приміщення нашої бібліотеки, яка у цей день радо зустрічала усіх гостей!

На картини можна дивитися довго, ніби читаючи книгу. 

На цих полотнах ви не знайдете похмурих кольорів - лише яскраві відтінки, ніби підсвічені зсередини загадковим і теплим сяйвом. 


В мистецтві, як і в житті, є творчість, яка вражає до мурашок, інше ж забувається через хвилину, а є картини-метафори, на які можна дивитися дуже довго, і вам все одно не вдасться до кінця розгадати їх. 

Безкоштовне заняття з англійської мови волонтера Горбаренко Людмили Вадимівни для дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей. 

В рамках проведення Дня відкритих дверей відбулась презентація мініатюрної книги з колекції Олексія Тригуба. 





Майстер-клас "12 способів виготовлення декоративного паперу".  



Усі відвідувачі з великою цікавістю долучилися до такої кропіткої та цікавої справи.  

Ось що у нас вийшло! 

Учні 8-В класу ЗШ І-ІІІ ст. - гімназії № 30 стали учасниками тренінгу "Ми - команда" з практичним психологом Короцинською Юлією Анатоліївною. 






Ілюстративний перегляд "Це все про нас", присвячено історії бібліотеки. 


Акція "Вибери книгу в подарунок".  


Заняття гуртка "Чудо-ручки - чудо-штучки". Майстер-клас по виготовленню прикрас з атласної стрічки. 

Трішки терпіння, зусиль та бажання і диво-квіти готові! Приходьте до нас, спілкуйтесь, навчайтесь. Для Вас завжди відкриті наші двері і серця! 

Коментарі