Зустріч з прекрасним


Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, залучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. Сонячного жовтневого дня на гостину до міні-музею "Історії книги" завітали учні 5-В класу школи № 32.
На екскурсії учні мали нагоду ознайомитись з історією виникнення книги та писемного приладдя. Неабияку цікавість у відвідувачів музею викликали друкарські машинки та ротатори, які представлені в експозиції.

Діти, як ніхто інший, відчувають війну, навіть, якщо вона на відстані. Тільки дитина може передати домашнє тепло і щире захоплення нашими військовими. Це дорослі можуть лукавити, а дитина завжди правдиво передає емоції. Саме тому ми радо відгукнулися на ідею написання листів бійцям в зону АТО. Це мабуть найтепліші речі, які допомагають нашим військовим перемагати, бути впевненими у собі і знати, що їх чекають, просять повернутися швидше додому. Наші маленькі гості долучилися до акції "Напиши листа солдату - намалюй йому сонце".







Коментарі