Святковий мікс 🎅


Немає на нашій землі людини, яка б не горнулася до Святого Миколая. Ми звертаємося до нього зі своїми потребами, проханнями, бо знаємо, що він може подати нам руку допомоги. День Святого Миколая – це веселе народне свято. Як в усьому світі діти чекають Санта Клауса, так українські діти пишуть листи Святому Миколаю.

У цих листах вони описують, що гарного, доброго вони зробили за рік, розповідають про свої мрії та бажання. Але, Великий Чудотворець знає про все, і тому, тільки хороші діти отримують від нього подарунки, а неслухняні – різку. В день Святого Миколая для найкращих читачів мікрорайону ми підготували святкову програму - з чарівною виставою і солодкими подарунками.

Святковий інтер’єр, хвилювання юних акторів та їх батьків, фантастичні костюми, гості в очікуванні свята… 

І ось дійство починається. Гості побачили перед собою дійових осіб святкової вистави - Лінь та Двійку, які забрали у старанних та слухняних діток свято! 


І як лише не старалися Двійка з Лінню! І хитрістю, і силою вони намагались забрати в старанних діток бажання бути чемними, гарно вчитись та допомагати батькам, але усі їх старання виявились марними! Адже усі добре знають, що лише слухняним дітям Святий Миколай подарує справжнє свято! 

Несподівано з’являється негативний, але такий яскравий та енергійний персонаж – чортеня. Його витівки та гра з глядачами викликають веселий сміх.  

Але поява П'ятірки повернула усе на свої місця: Лінь та Двійку - в країну Лінляндію, а дітям - свято! 



Звичайно ніхто сьогодні не залишився без солодкого подаруночка! 

Неперевершені ведучі свята. 

Ось і завершилось наше свято, але хай не минає вас ласка Господня і людська доброта. Бажаємо щоб на вашому шляху зустрічалися лише добрі люди, такі яким був Святий Миколай. 

 

Коментарі