Фабрика новорічних див запрошує 🎅


На Новий Рік з нетерпінням чекають як діти, так і дорослі. Адже новорічні свята – це казкова пора для людей будь-якого віку! Ви мрієте про новорічне диво? Запрошуємо вас в бібліотеку. Тут працює справжня майстерня Діда Мороза. Подаруймо один одному свято. Учасники майстер-класів створюють свято своїми руками.

Приходьте і ви та порадуйте своїх рідних і близьких унікальними новорічними листівками і подарунками. Урочистостей, заходів і приводів для маленьких знаків уваги у вигляді сюрпризів або подарунків завжди достатньо в календарі, але хочеться цей процес зробити особливим, не буденним. Разом з сувеніром завжди приємно поділитися частинкою свого тепла.








Ангел паперовий, а свято справжнє! 

Продовжуємо ділитися іграшками, які виготовляли наші маленькі майстри своїми руками до новорічних свят. 

Ангелика з паперу можна створити в будь-якій техніці роботи з цим матеріалом. Робити це можуть і діти, і дорослі. 


Найголовніше - працювати з хорошим настроєм, вкладаючи в кожну фігурку частинку душевного тепла. Тоді вийде справжній ангел-охоронець, який принесе світло, спокій і радість. 


Святкова CD-листівка — це невеликий оригінальний подарунок у вигляді привітання, який здатний в момент розвіяти вашу нудьгу і примусити посміхатися. Але головне завдання листівки в тому, щоб це побажання було щирим, а значить від усього серця і з любов'ю! 




Придбати листівку в наш час може кожен, а от зробити своїми руками — така справа буде складна і копітка, але повірте, це того варте! Адже куплена листівка може і загубитися серед таких самих листівок-привітань, а ось власноруч виготовлена — завжди буде виділятися і милувати око. 

Ось таку красу зі звичайних CD-дисків створили учасники Майстерні Діда Мороза. 

А коли підсолодити - стає ще приємніше творити! 

Така листівка з дитячих рук несе особливу енергетику. Адже це більше, ніж просто вітання, це часточка душі! Святкове панно з газетних трубочок. 

Чудовим матеріалом для рукоділля може стати звичайнісінька газета. З неї можна сплести підставки, коробки, кошики, хлібниці і навіть картини. Саме цей простий і доступний матеріал і став натхненням для творчості наших маленьких майстрів. 



Диво-картини готові! Маєте руки? Маєте трішки часу та терпіння? Маєте бажання та натхнення? А цікаві ідеї позичите у нас! 

Коментарі