Твоя країна - 2015



Сьогодні у нашій бібліотеці в рамках проекту "Твоя країна" відбулась незвичайна зустріч із єдиною дівчиною - фіналісткою "Голосу країни. Перезавантаження" (2014) - вінничанкою Ольгою Мельник. Наймолодша учасниця прийшла на шоу, аби повірити в себе, але отримала значно більше, ніж очікувала. Дівчина підкорила свого наставника Сергія Лазарєва артистизмом і бійцівським характером і полюбилася величезній кількості глядачів. 

До фіналістів Марлена Карімова, Ігоря Грохоцького і Михайла Мирки Оля приєдналася саме завдяки голосам прихильників і підтримці свого тренера. Доречі, це не перший проект, в якому приймала участь вінничанка. Раніше Ольга брала участь у шоу «Народна зірка» , де виступала в дуеті з Владом Топаловим. А також Оля брала участь у проекті каналу 1 + 1 «Битва Хорів». Саме хор під керівництвом співачки Руслани Лижичко, де співала вінничанка став переможцем проекту. На зустрічі були присутні студенти програми обміну із Тернополя, Івано-Франківська, Києва, Полтави, Харкова, Сум, Хмельницького, Львова, Рівного, Одеси та Вінниці. Ольга з великим задоволенням розповідала про свій зірковий шлях та поділилась з однолітками секретами лідерства та успіху.

На зустрічі були присутні студенти програми обміну із Тернополя, Івано-Франківська, Києва, Полтави, Харкова, Сум, Хмельницького, Львова, Рівного, Одеси та Вінниці. 

Ольга з великим задоволенням розповідала про свій зірковий шлях та поділилась з однолітками секретами лідерства та успіху. 


Майстер-клас з мистецтва "орігамі" від майбутнього науковця, історика, студента Київського національного університету імені Тараса Шевченка - Кириловця Дмитра. 

Журавлик на щастя. 

Вправа «Формула успіху». 



Щирі слова зилишені у книзі відгуків завжди нагадуватимуть нам про таку цікаву зустріч, корисний досвід та приємних людей. 


Сьогодні наша оселя зібрала багато талановитих, світлих людей, які ще раз підтвердили – талановита молодь змінить Україну! 

Коментарі