Цікаві таємниці в книжковій скарбниці


Запрошуєм Вас в найправдивішу казку,
У книгу, де відкриється вхід через мить,
Із серцем відкритим, з обличчям без маски
У світ цей чарівний сміливо ступіть!
Сьогодні на гостину до бібліотеки завітали учні 2 -А класу СШ № 30 та поринули в бібліо-мандри «Цікаві таємниці в книжковій скарбниці". Розпочалась екскурсія зі знайомства дітей з відділами бібліотеки та правилами поводження у ній. Однією із важливих місій бібліотеки є творчий розвиток користувачів. 

Саме тому допитливі погляди наших гостей були прикуті до виставки талантів: "Творчість наших читачів". Картини цієї виставки цілющі, вони ніби напоєні тихим світлом, добром, радістю та підіймають усім настрій, несуть позитивний енергетичний заряд. А бібліотека, цією виставкою, окрім естетичного, досягла ще й гармонізуючого ефекту для всіх відвідувачів. Тож запрошуємо всіх бажаючих разом з нами поринути у світ майстерності та краси!

У другій частині екскурсії діти мали нагоду познайомитись з Міні-музеєм історії книги, де їхній увазі були представлені наступні експозиції: "Від каменя і глини до…"; "Як створювались перші книги"; "Чим писали раніше"; "Книги бувають різні". Неабияк зацікавила відвідувачів музею експозиція "Речі залишені у книгах", адже такі несподівані знахідки можуть розповісти багато цікавого про їх власника. І, звичайно, кожен з учасників екскурсії мав нагоду спробувати написати вугликом, крейдою, пером та навіть стилусом на таблетах.

Наступною зупинкою бібліо-мандрів став читальний зал та інтернет-центр бібліотеки, де діти познайомились з цікавими і корисними журналами та правилами користування інтернет-центром книгозбірні.










Неабияк зацікавила відвідувачів музею експозиція "Речі залишені у книгах", адже такі несподівані знахідки можуть розповісти багато цікавого про їх власника.

І, звичайно, кожен з учасників екскурсії мав нагоду спробувати написати вугликом, крейдою, пером та навіть стилусом на таблетах. 



Наступною зупинкою бібліо-мандрів став читальний зал та інтернет-центр бібліотеки, де діти познайомились з цікавими і корисними журналами та правилами користування інтернет-центром книгозбірні. 






Коментарі