Мелодія слова звучить


Сьогодні на площі імені Тараса Шевченка, в рамках міського літературно-мистецького проекту "Шевченківські вечори", відбувся поетичний калейдоскоп "Мелодія слова звучить", де кожен бажаючий зміг доторкнутися серцем Шевченкових творів, пройнятися їх духом, тим самим виконавши заповіт поета. Захід відбувся напередодні відзначення Дня Конституції України, тому і був присвячений нашій Україні та її талановитому народу.

Микола та Олексій Кирилюки подарували усім присутнім пісню "Україна моя - це пісні солов'їні" та вірш Т.Г. Шевченка "Мені тринадцятий минало". 

Нікого з присутніх не залишив байдужим виступ маленької, талановитої україночки - Анастасії Кухар з піснею "Українка я маленька".  

Вірш "Любіть Україну" у виконанні лауреата Міжнародного конкурсу читців ім. Т. Г. Шевченка Дмитра Кирницького.  

Справжньою окрасою поетичного калейдоскопу став музичий подарунок у виконанні народного аматорського хорового колективу "Осінні барви". 


Анастасія Сензюк з піснею "Країна моя".  

Ярослава Слічна зачарувала усіх присутніх майстерністю гри на сопілці.  

Музичний подарунок від Гончар Тетяни та Бродецької Діани закарбувався в пам'яті не лише музикою, але й роботою з глядачем і нікого не залишив байдужим. Енергетика, драйв, гумор - це лише маленька частина того, що можна очікувати від виступу талановитих українок. Пісня "Мамина сорочка". 

Ірина Якимчук з піснею "Як у нас на Україні". 

На свято завітала відома вінницька поетеса, лауреат преміїї М.Коцюбинського, заступник редактора журналу "Вінницький край" Валентина Сторожук, яка декламувала власні вірші. 

Танець "Веселуха" виконують вихованці хореографічної студії академічного 
ансамблю пісні і танцю "Поділля" Вінницької обласної філармонії. 

Роботи народних майстрів. 



Коментарі