Україно! Мій славетний краю!



Україна... Які тільки картини не виринають у нашій свідомості, коли ми чуємо це слово. Для когось Україна - це ласкаве море, що манить своїми хвилями й наче кличе вирушити у захоплюючу мандрівку. А хтось відчуває млосно-гіркуватий подих українського степу, напоєного сонячним теплом і запахами чебрецю чи полину. Саме тому, напередодні відзначення 24-річниці незалежності України 22 серпня у бібліотеці-філії № 8 відбувся фолькмайдан "Україно! Мій славетний краю".
Бібліотекарі мали на меті донести до учасників заходу цікаву та різноманітну інформацію про минуле і сучасне України, сприяти підтримці у юних серцях патріотичного духу і національної свідомості. Так, розгадуючи слова кросворду "Україна" учасники свята пригадали національні святині України, звичаї та героїчне історичне минуле. Гра "Ну, постривай", неабияк зацікавила учасників заходу. Відгадати історичний портрет та поринути в історію винайдення української грошової валюти допомогла гра "Гривенька". 

Назви міст України учасники фолькмайдану розгадували у грі "Чомучки". Гра "Літні історії" зібрала у собі усі спогади дітей про незабутній літній відпочинок. Наостанок діти бажали Україні всього найкращого: процвітання, економічного розвитку та миру. Нехай ці побажання неодмінно здійсняться!


Розгадуючи слова кросворду "Україна" учасники свята пригадали національні святині України, звичаї та героїчне історичне минуле. 

Гра "Ну, постривай", неабияк зацікавила учасників заходу. 


Відгадати історичний портрет та поринути в історію винайдення української грошової валюти допомогла гра "Гривенька". 

Назви міст України учасники фолькмайдану розгадували у грі "Чомучки". 

Гра "Літні історії" зібрала у собі усі спогади дітей про незабутній літній відпочинок. 

Наостанок діти бажали Україні всього найкращого: процвітання, економічного розвитку та миру. Нехай ці побажання неодмінно здійсняться! 

Коментарі