Фінал творчої битви районів

Енергійні брати Микола та Олексій Кирилюки підтримали замостянський район запальною піснею.

29 серпня на майдані Незалежності найталановитіші вінничани змагалися у фіналі конкурсу «Творча битва районів», виборюючи своєму мікрорайону звання найкращого, спеціальний кубок та приз від в.о. міського голови Сергія Моргунова. Майже дві години вінничани та гості міста насолоджувались професійно підготовленими виступами. Найбільше раділа малеча. Діти охоче підспівували конкурсантам та танцювали. 

Оригінальний та надзвичайно майстерний номер приготуваля для усіх присутніх Надія Бурячок, яка представляла мікрорайон Замостя. Гран-прі конкурсу отримала Юлія Багрій із Замостянського мікрорайону. Дівчина отримала неочікуваний подарунок від в.о. міського голови Вінниці Сергія Моргунова - телевізор. Тож, завітавши у суботу на майдан Незалежності жителі та гості міста мали нагоду долучитися до різноманітних майстер- класів, організованих міською ЦБС, насолодитися виставками та цікаво провести час.






Гран-прі конкурсу отримала Юлія Багрій із Замостянського мікрорайону. Дівчина отримала неочікуваний подарунок від в.о. міського голови Вінниці Сергія Моргунова - телевізор. 


Тож, завітавши у суботу на майдан Незалежності жителі та гості міста мали нагоду долучитися до різноманітних майстер- класів, організованих міською ЦБС, насолодитися виставками та цікаво провести час. 

Також цього дня відбулося закриття літнього проекту «Мистецькі вихідні» та День народження Вінницького смайлика.Вітаємо переможців та бажаємо не зупинятись на досягнутому. Усім творчих успіхів! 

Коментарі