Герої не вмирають. Вони просто йдуть з поля бою - в небо...


Вся країна з хвилюванням спостерігає за військовими діями, які відбуваються на сході нашої країни, жодна людина не залишається осторонь цих трагічних подій. 19 листопада в бібліотеці-філії № 8, в рамках роботи клубу «Бібліотечне коло», відбулася зустріч учнів 7 класу школи–гімназії №6 з учасниками бойових дій у зоні антитерористичної операції, військовослужбовцями Повітряних сил Збройних сил України. 

З болем в очах бійці розповідали школярам, що пережили за час, проведений в зоні АТО. Вони ділилися з учнями спогадами і своїм прикладом показали, що не лише словами можна любити свою Батьківщину, але й вчинками доводити це. Ми вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні та бійців, що загинули у зоні проведення АТО, хвилиною мовчання. Народжені вмерти – залишаться жити в віках! 

Для гостей заходу та усіх присутніх у подарунок пролунала інструментальна композиція у виконанні учениці Вінницької дитячої школа мистецтв «Вишенька» - Софії Яковишенко. Доречі, Софійка - донька учасника АТО, який і сьогодні захищає східні рубежі України. Сестри Діана Бродецька та Тетяна Гончар виконали вокальну композицію "Нашим Героям", а наш читач Олексій Кирилюка - пісню "Україно моя". Діти з неприхованою цікавістю слухали розповіді військових та задавали їм запитання. Пісня "Україно моя" у виконанні нашого читача Олексія Кирилюка. Хоч зустріч підійшла до завершення, учасники заходу ще довго не відпускали наших героїв.





Для гостей заходу та усіх присутніх у подарунок пролунала інструментальна композиція у виконанні учениці Вінницької дитячої школа мистецтв «Вишенька»- Софії Яковишенко. Доречі, Софійка - донька учасника АТО, який і сьогодні захищає східні рубежі України. 



Вокальна комопзиція "Нашим Героям" від сестер Бродецької Діани та Гончар Тетяни.




Пісня "Україно моя" у виконанні нашого читача Олексія Кирилюка. 

Коментарі