Подорож в країну Книголюбію


25 лютого цікавою подією для вихованців ДНЗ № 51 стала екскурсія до нашої бібліотеки, яку вони незабаром також будуть відвідувати. Бібліотекарі радо зустріли маленьких екскурсантів та провели цікаву, змістовну екскурсію, розповідали про правила користування послугами бібліотеки, ознайомили з новинками дитячої літератури, закріпила правила дбайливого поводження з книгою. 

Не залишилась без уваги екскурсантів яскрава виставка поштових листівок "Трояндова феєрія". Виставка авторської ляльки-монатки Юлії Васюк, викликала масу емоцій та щире захоплення у наших відвідувачів. Юлія Васюк викладає у Вінницькому училищі культури і мистецтв, керівник фольклорного гурту «Мокоша». Авторська лялька – це її хобі. Книжкові метелики, які є частиною експозиції Міні-музею історії книги також не залишились без уваги маленьких гостей. 

У читальному залі бібліотеки діти мали можливість ознайомитись з книжковими новинками. А на завершення екскурсії - перегляд мульфільму "Грицькові книжки". І нехай, це було тільки перше знайомство з бібліотекою, та воно пройшло в теплій, дружній атмосфері. До нових зустрічей, наші маленькі читайлики!



В перерві діти з великим задоволенням бавились у дитячому куточку. 





Дитячі посмішки та гарний настрій продемонстрували щиру вдячність наших маленьких гостей. 

Не залишилась без уваги екскурсантів яскрава виставка поштових листівок "Трояндова феєрія". 




Виставка авторської ляльки-монатки Юлії Васюк, викликала масу емоцій та щире захоплення у наших відвідувачів. Юлія Васюк викладає у Вінницькому училищі культури і мистецтв, керівник фольклорного гурту «Мокоша». Авторська лялька – це її хобі. 



Книжкові метелики, які є частиною експозиції Міні-музею історії книги також не залишились без уваги маленьких гостей.  

У читальному залі бібліотеки діти мали можливість ознайомитись з книжковими новинками. 



Бібліотекарі ознайомили дітей з правилами поводження у бібліотеці, цікавими фактами про книгу та бібліотеки. 





А на завершення екскурсії - перегляд мульфільму "Грицькові книжки".  



Коментарі