Від старого до малого, всі ми любим щирий сміх


В рамках роботи гуртка "Книжкова палітра" та з нагоди відзначення дня сміху і пам'яті видатного гумориста Анатолія Гарматюка було проведено гумористичний віршограй за творами Гарматюка. Анатолія Гарматюка не випадково називають подільським поетом-сміхотворцем, адже родом відомий гуморист із Вінниччини. 

Саме тут він прожив більшу частину свого земного життя і написав більшість своїх сатирично-гумористичних творів. Основою і джерелом творчості Анатолія Гарматюка була скарбниця української національної духовності, щирого гумору і дотепів, з якої він черпав наснагу для творення нової сатири, гумору, співомовок, усмішок, притч, байок, гуморесок, жартів.

Члени гуртка - вихованці Вінницької дитячої школи мистецтв. Конкурс гумору і сатири проходив у трьох номінаціях: "читці", "українські жартівливі пісні" та "весела палітра". Доречі, учениця Вінницької дитячої школи мистецтв "Вишенька" Таїсія Малюта виборола І місце у номінації "весела палітра".

Члени гуртка - вихованці Вінницької дитячої школи мистецтв. 


Майбутні художники під час підготовки до Х-го міського конкурсу сатири і гумору «Вінницька гуморина» ім. А. П. Гарматюка. 



Ось такі прекрасні роботи стали підсумком літературно-мистецького процесу. 

Автор: Ковальчук Юлія "Котувальниця". 

Автор: Татуріна Анастасія "Самовдоволений".  

Автор: Марущак Ілля "Моднява мама".  

Автор: Горобчук Єлизавета "Веселий пастух". 

Бажаємо майбутнім художникам наснаги, терпіння, трудолюбства, успіхів та творчих злетів! 

Коментарі