Лялькова вистава про Червону Шапочку



Сьогодні у нас незвичайний день. Адже на гостину до героїв лялькового театру "Книгограй", що діє в бібліотеці завітали наші найменші користувачі, вихованці дошкільного навчального закладу № 23 "Берiзка", малята, які відвідують середню групу. Глядачам було представлено лялькову виставу "Червона шапочка".
Вистава допомогла дітям зрозуміти стосунки героїв казки та причини їхніх вчинків. Маленькі глядачі разом з героями вистави мандрували казковими стежками, щиро вболівали за Червону Шапочку та її бабусю, дружно аплодуючи акторам , які майстерно справилися зі своїми ролями. Лісовичок познайомив маленьких гостей з головними героями вистави та побажав усім приємного перегляду.

Цікавинкою цієї прем'єри була розробка та постановка лялькової вистави з використанням мультимедійного супроводу та електронних декорацій, які підсилювали емоційне сприйняття вистави. Найбільше тішили дитячі очі, які світилися вогником захоплення, цікавості та радості. Після закінчення вистави бібліотекарі познайомили дошкільнят з дивовижними ляльками, які оживають, розмовляють і дарують казкову насолоду.



Лісовичок познайомив маленьких гостей з головними героями вистави та побажав усім приємного перегляду. 





Найбільше тішили дитячі очі, які світилися вогником захоплення, цікавості та радості. Після закінчення вистави бібліотекарі познайомили дошкільнят з дивовижними ляльками, які оживають, розмовляють і дарують казкову насолоду. 






Бібліотекарі щиро запрошували дітлахів на нові зустрічі, нові вистави, які допоможуть дітям самовпевнитися, самовизначитись та донесуть до них одвічні цінності: добро, людяність, справедливість. 

Запрошуємо усіх бажаючих поринути в атмосферу добра, чудес, казки і безмежної любові до дітей. Чекаємо на вас! 

Коментарі