Круїз до країни Екології



Цієї суботи у бібліотеках міста знову стартував літній проект "Мистецькі вихідні". В рамках цього проекту упродовж літа щосуботи на майданчиках біля бібліотек з 17.00 до 19.00 год. проходитимуть розважальні заходи, свята, інтеркартивно-розважальні ігри, майстер-класи, флеш-моби,гумористичні, спортивні конкурси та літературно-художні вернісажі. 

Найактивніші учасники отримають подарунки від партнерів проекту, а саме дитячого парку святкування «Дитяча планета», торговельно-розважального центру «Мегамолл», торгової марки «Ласунка» та міжнародного журналу «Пізнайко». Розігруватимуться запрошення на екскурсії містом новим трамваєм «Вінвей». Усе це та багато інших сюрпризів подарує вінничанам проект «Мистецькі вихідні».

Початок проекту "Мистецькі вихідні" у нашій бібліотеці з нетерпінням чекали усі. Початок літа та канікул ознаменувався цікавим та веселим дійством під назвою ековечірка "Загадки літа". Діти помандрували у круїз до країни Екології, де відвідали різноманітні пристані.


Відкривала дійство перша пристань – «Загадкова», де діти відгадували загадки, та ребуси та складали прислів'я з пелюсток чарівної квітки. 




Друга пристань отримала назву "Рибалка". Діти з великим задоволенням змагались в навичках риболовлі та поведінки на природі. 

Третя пристань - гра "Цікава хода". Учасники гри мали нагоду продемонструвати ходу своїх улюблених тваринок. 


Хода мавпочки у виконані Іванка особливо потішила учасників гри. 

Найактивніші учасники еко-вечірки отримали подарунки від торговельно-розважального центру «Мегамолл», торгової марки «Ласунка» та запрошення на екскурсії містом новим трамваєм «Вінвей». 

На завершення вечірки учасникам свята було запропоновано майстер-клас з паперопластики "Квітковий розмай". 



Ось такі яскраві квіти у нас вийшли! Але немає межі досконалості, тому не бійтеся експерементувати і втілювати ідеї в життя! Квіти надихають людину і викликають у неї позитивні емоції, навіть якщо вони з паперу. 


Коментарі