Я - геніальний сищик

Відкривали свято зірки нашої бібліотеки брати Кирилюки.

Детектив-шоу "Я геніальний сищик" - таку назву отримали цієї суботи "Мистецькі вихідні". Цього дня ведучі детектив-шоу запропонували учасникам поринути у таємничий світ детективу, але не в звичний для ролі справжніх сищиків спосіб. А щоб бути справжнім слідчим, треба багато вміти, знати, бути не таким, як усі. 

Учасники навчились розпізнавати "яд" на смак, таємну білу речовину на вигляд, розгадувати таємні надписи та навіть складати фоторобот злочинця. А розпочиналось усе грою "Віднови картинку". Адже кожен детектив навіть з дрібних деталей уміє відновити річ, яку намагались знищити. Наші юні детективи впорались не гірше справжніх. У грі "Біла речовина" учасникам пропонувалось, як справжнім детективам, по зовнішньому вигляду відгадати вміст білої речовини. Гра "Відгадай яд". Учасникам пропонується відгадати на смак речовину, що міститься в склянках. Вода змішується з сіллю, цукром, лимонною кислотою, чаєм, газованою водою. Але наші маленькі дослідники залюбки впорались навіть з таким, на переший погляд, непростим завданням. 

Гра "Вмілий стрілець". Будь-який слідчий повинен бути вмілим стрільцем. Дітям було запропоновано із певної відстані влучити паперовими кульками у мішень. У якої команди виявиться найбільша кількість кульок, ті стрільці найвлучніші. Погодні примхи завадили нам продовжити детектив-шоу на свіжому повітрі, тому ми перемістились до бібліотеки, де на дітей чекав майстер-клас "Склади фоторобот". Паперові вуса, окуляри, капелюшки та інші атрибути справжніх сищиків неабияк підняли усім настрій навіть в похмуру дощову погоду. Час детектив-шоу пролетів майже непомітно, але залишив по собі яскраві враження та приємні спогади. Ми з нетерпінням будемо чекати наступної суботи, щоб знову поринути у світ таємничих пригод.



А розпочиналось усе грою "Віднови картинку". Адже кожен детектив навіть з дрібних деталей уміє відновити річ, яку намагались знищити. Наші юні детективи впорались не гірше справжніх. 

У грі "Біла речовина" учасникам пропонувалось, як справжнім детективам, по зовнішньому вигляду відгадати вміст білої речовини.

Гра "Відгадай яд". Учасникам пропонується відгадати на смак речовину, що міститься в склянках. Вода змішується з сіллю, цукром, лимонною кислотою, чаєм, газованою водою. Але наші маленькі дослідники залюбки впорались навіть з таким, на переший погляд, непростим завданням. 

Гра "Вмілий стрілець". Будь-який слідчий повинен бути вмілим стрільцем. Дітям було запропоновано із певної відстані влучити паперовими кульками у мішень. У якої команди виявиться найбільша кількість кульок, ті стрільці найвлучніші. 


Ось такі у нас вийшли веселі "фотороботи".

Час детектив-шоу пролетів майже непомітно, але залишив по собі яскраві враження та приємні спогади. Ми з нетерпінням будемо чекати наступної суботи, щоб знову поринути у світ таємничих пригод.

Коментарі