Веселковий настрій з журналом "Пізнайко"


Читання є необхідною частиною життя як для дорослих, так і для дітей. Пам’ятаєте, як у дитинстві ви передплачували свій улюблений дитячий журнал і зазирали до поштової скриньки майже кожного дня, очікуючи на новенький? А коли знаходили – оце було свято! Всі отримані журнали складалися до колекції і перечитувалися багато разів. Ви мали улюблених героїв-друзів, співчували й підтримували їх у всіх пригодах. 

23 липня в рамках проекту "Мистецькі вихідні" завітав "Пізнайко" і до нашої бібліотеки. Усіх присутніх неабияк зацікавили пізнавальні та захоплюючі рубрики журналу: «Пригоди», «Комікс», «Знай наших», «Світ за очі», «Кросворд», «Читалка», «Лабіринт», «Цікавинки». «Пізнайко» має навіть рубрику для вивчення англійської мови та ще багата цікавого.

Перше випробування - загадкове. Усі учасники активно включились у гру та знайшли відповіді на усі карколомні завдання Пізнайка. Друге випробування - літературне. Пізнайко виріши в перевірити чи знають наші учаснкиики українських письменників та їх твори. Діти залюбки розповідали про свої улюблені книги та ділились враженнями від прочитаного. Масу емоцій та позитивного заряду учасники отримали у грі Пізнайка "Упіймай хвіст". Усі без вийнятку учасники заходу отримали солодкі подарунки, сертифікати, дипломи "Справжнього друзяки Пізнайка" та журнали. Незабутня святков аатмосфера та веселковий настрій, що панували цього дня на "Мистецьких вихідних" ще довго нагадуватимуть учасникам заходу про святкову ігротеку з журналом "Пізнайко".До нових зустрічей!





Ось він - гість свята, чемпіон серед бурсучків і найкращий друг усіх, хто любить пригоди! Отже, вперед!

Перше випробування - загадкове. Усі учасники активно включились у гру та знайшли відповіді на усі карколомні завдання Пізнайка. 


Друге випробування - літературне. Пізнайко виріши в перевірити чи знають наші учаснкиики українських письменників та їх твори. Діти залюбки розповідали про свої улюблені книги та ділились враженнями від прочитаного. 


Масу емоцій та позитивного заряду учасники отримали у грі Пізнайка "Упіймай хвіст"



Гра "Світлофор"


Усі без вийнятку учасники заходу отримали солодкі подарунки, сертифікати, дипломи "Справжнього друзяки Пізнайка" та журнали. 

Редакція журналу "Пізнайко". Навчаємось створювати журнал.

Діти мали нагоду спробувати себе в ролі головного редактора, художника, письменника журналу. Можливо хтось із них у майбутньому обере для себе одну із цих професій.






Коментарі