Вінниці - 653!


Відшуміло яскравими миттєвостями свято Дня міста. Цьогоріч Вінниця відсвяткувала 653-й день народження. Організатори та учасники свята доклали максимум зусиль, щоб мешканці та гості міста змогли насолодитися святковою атмосферою. Цього дня на вулиці вийшли десятки тисяч вінничан, а привітати їх зі святом приїхало багато гостей та перші особи держави – Президент України Петро Порошенко та Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Разом із міським головою Сергієм Моргуновим вони відкрили свято.

Сучасна Вінниця - це місто особливого колориту, яким пишаються усі вінничани! Поєднання європейського духу та української гостинності, міцні подільські традиції та сміливе новаторство роблять Вінницю неповторною і самодостатньою. Уже традиційно, бібліотекарі бібліотечної системи міста також приймають активну участь у святкових заходах. Для нас літо - це море, а море - це шматочок раю! 

Спогади про літо надихнули нас на створення майстре-класу з декорування морських камінчиків "Купа творчих ідей для батьків і для дітей". Одним, словом, свято видалося на славу. Немає сумніву, що Вінниця буде квітнути і пишатися новими здобутками, адже ми не лише в свята, а й в будні даруємо їй свою любов і тепло сердець. Тож з Днем народження, рідна Віннице!






Для нас літо - це море, а море - це шматочок раю! Спогади про літо надихнули нас на створення майстре-класу з декорування морських камінчиків "Купа творчих ідей для батьків і для дітей"



"Мега-борода" від бібліотеки - яскравий та веселий реквізит, що став емоційним довершенням святкового настрою вінничан.




Коментарі

  1. Вітаю всіх вінничан зі святом.Оксано, ваша стаття надихнула і тепер, без сумніву, відвідаю ваше місто. Теплі, ласкаві осінні дні спонукають до подорожей. Думаю це станеться найближчими днями і не без вашої участі

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар