Бібліо-вечірка "Серцю властиво любити"


Кохання - це найсильніше почуття, яке опановує розумом людини. Саме коханню була присвячена бібліо-вечірка до Дня Святого Валентина «Серцю властиво любити». Чарівна музика, яскраве оформлення бібліотеки, прекрасні поетичні рядки перетворили захід в справжнє свято. Цікаві конкурси додали веселого настрою учасникам вечірки, учням 10-В класу школи-гімназії № 6. 

Гостей бібліо-вечірки зустріло святково оформлене приміщення бібліотеки: селфі-зона "З коханням у серці" та виставка-презентація "Усе любов'ю зміряне до дна", де учасники заходу охоче фотографувались. Ведуча свята, Віра Іванівна, розпочала захід цікавим екскурсом в історію виникнення свята, розповіла молоді про традиції святкування дня закоханих в різних країнах світу. Також усім було запропоновано переглянути відео-сюжет "День Святого Валентина: історія та традиції".

А чи вміють наші учасники кохати, ми перевірили провівши святково-конкурсну програму. Завдання обрати найромантичнішу пару - Валентина і Валентину. За це звання мали нагоду позмагатись всі охочі своєю активністю, неповторністю, закоханістю та уважним ставленням одне до одного. Найкраще про кохання говорять поети. Тож кожна пара змогла спробувати свої сили в поетичних змаганнях на найкраще освідчення у віршах. Конкурс "Дивовижне почуття - кохання". 





Конкурс "Обери свою половинку" 


Коментарі