Весняна палітра


Яка весна летить над світом!
Квітуча, ніжна і ясна.
На зміну пейзажу з покритими снігом деревами прийшла ніжна акварель весни. Кожен рік ми зустрічаємо її і не втомлюємося захоплюватися її чарівністю і силою, завдяки якій перетворюється весь світ. Нехай перший пролісок подарує вам ніжність, весняне сонце подарує тепло, а березневий вітер подарує надію і віру в краще…і щастя… Весна… Всього лише 5 літер, але так багато в ній…

З приходом весни змінилася палітра на бібліотечних вікнах. «Заглядаю у вікно, а там щастя ... тепло, сонце і довгоочікувана весна …». Весна не тільки виблискує на шибках ,вона оновила кольори на виставочних стендах та полицях, вони стали яскравішими і теплішими. «Симфонія життя» таку назву має виставка присвячена весні. З приходом весни в українського народу є багато свят та пам'ятних дат. 9 березня – дата, яку знає кожен українець, це день народження Т. Г. Шевченка, українського поета і пророка. Виставка «Орлиний злет Шевченкового духу.» присвячена цій даті. Саме весною 1944 року Вінниччина була звільнена від фашистської окупації. Цим подіям присвячена виставка «В серцях і книгах пам’ять про війну».









9 березня – дата, яку знає кожен українець, це день народження Т. Г. Шевченка, українського поета і пророка. Виставка «Орлиний злет Шевченкового духу.» присвячена цій даті.

Саме весною 1944 року Вінниччина була звільнена від фашистської окупації. Цим подіям присвячена виставка «В серцях і книгах пам’ять про війну».

Коментарі