Всі жанри гарні, крім нудного



Люди давно помітили чарівну силу сміху ,він для нас, мов цілюща вода, як джерело оптимістичного погляду на життя. Достовірно не відомо,як і в якій країні з’явився день сміху.Цей день не внесено ні в які календарі знаменних дат і всенародних свят, але його цілком можна віднести до міжнародних, оскільки він з однаковим успіхом відзначається і в Україні, і в Німеччині, і в Англії, і у Франції, і в Скандинавії, і навіть на Сході.

В одних країнах 1 квітня називають День сміху, в інших — День дурня. У цей день кожен хоче пожартувати над кимсь, тож ніхто не застрахований від розіграшів і навіть найсерйозніші люди мимоволі посміхаються.

З нагоди Дня сміху до нашої бібліотеки завітав поет-гуморист та сатирик, член Вінницького куреня гумористів ім. Степана Руданського, лауреат літературної премії ім. М. Стельмаха – Цимбал Віктор Олексійович. Цікаві та влучні жарти, дотепний народний гумор прийшлися до душі нашим слухачам . Веселим сміхом та оплесками не одноразово переривавався виступ нашого гостя.


На зустріч з гумористом були запрошені учні 8-А класу школи гімназії №30.


Коментарі