Наш клас має таланти!


Кожна дитина наділена різноманітними талантами: хтось має гарний голос і співає, хтось пише чудову музику, а хтось її виконує, а хтось під цю музику граціозно танцює; хтось, маючи хист до слова, розповідає про красу цього світу, а хтось, володіючи пензлем і фарбами, відтворює цю красу у своїх картинах. Хтось має талант винахідника, математика, хтось боксера, або футболіста, а хтось, просто, де б не опинився, вміє дарувати радість оточуючим. Разом, слугуючи своїм талантам, діти слугують один одному, допомагають робити цей світ кращим і добрішим. 

Це яскраво продемонстрували учні 2-Б класу школи-гімназії № 30. «Свято талантів» - під такою назвою пройшло талант-шоу в 2-Б класі. На святі були присутні батьки та педагоги, які всіляко підтримують учнів, та допомагають розкрити їх творчий потенціал. Запрошення на свято отримав і наш ляльковий театр «Книгограй».  

Театр ляльок – це унікальне мистецтво, особливе й багатогранне. Якщо дорослі, переглядаючи театральну виставу, прагнуть зрозуміти сенс проблеми, про яку в ній ідеться, то для дітей театр – це цікаве та захопливе видовище. Вони залюбки долучаються до театральної діяльності, поринають у світ казки.

До такої казки долучилися і учениці 2-Б класу Демидюк Даринка, Гончарук Ірина, Гонта Олександра, учасники «Книгограя». На цьому святі вони відкрили свій акторський талант перед однокласниками та представили їхній увазі уривок з вистави «Звірята лікують книгу». Це захоплююча та повчальна вистава.

Мета заходу – дати можливість дітям дізнатись про захоплення своїх однокласників, створити позитивний емоційний настрій, організувати підтримку групової єдності класу, стимулювати пізнавальну активність, розвивати самостійність та креативність мислення, збагачувати словниковий запас, виховувати бажання бути чуйними і уважними до своїх товаришів, встановити більш міцний зв’язок з батьками, та зміцнити дружні і ділові стосунки з нашим колективом.











Коментарі