Барвисте літо, літечко

Гра на спритність «Злови метелика».

Літо - барвиста пора, і навіть не тому, що влітку можна бачити навколо безліч різноманітних квітів. Просто літо щедре та різне саме по собі. У нього багато різних сторін, дарів, секретів, а тому воно сповнене неповторної краси. Літо – пора відпусток, пікніків, праці на городах та присадибних ділянках і, звичайно, канікул! Омріяні три місяці відпочинку... К а н і к у л и!.. Скільки планів та очікувань упродовж цілого навчального року. І ось нарешті…

Вже доброю традицією стало для вінничан, а вірніше для наймолодших жителів міста проводити літні канікули в бібліотеках. Ось уже шість років поспіль в першу суботу червня стартує проект «Мистецькі вихідні». В рамках цього проекту упродовж літа щосуботи на майданчиках біля бібліотек з 16.00 до 18.00 год. проходитимуть розважальні заходи для школярів.

Відкриття "Мистецьких вихідних" у нашій бібліотеці розпочалося вечіркою «Барвисте літо, літечко!». В програмі заходу - рухливі ігри, розважальні конкурси та вікторини, майстер-клас з паперопластики. Багато корисної та пізнавальної інформації діти дізнались з «Цікавих фактів про літо», та літературної вікторини «Розваги літа». «Барвисте літо, літечко» дало старт літнім пригодам і відпочинку, розвагам і іграм, веселим вікторинам так кумедним конкурсам. Одним словом, нудно на наших заходах не буде нікому.



Багато корисної та пізнавальної інформації діти дізнались з «Цікавих фактів про літо», та літературної вікторини «Розваги літа».



Розгадувати ребуси не тільки цікаво, але й корисно!

Гра «Сонячний зайчик».

Конкурс на швидкість та кмітливість «Етно-плутанина».


Майстер-клас з паперопластики «Літній розмай».

Коментарі