Райдужне книжкове літо!


Гарна книга – справжнє свято,
Дбай про неї й бережи,
З нею радься і дружи...
У червні більшість шкіл Вінниці продовжують працювати. Вони стають літніми таборами і організовують дитячий відпочинок. Наша бібліотека допомагає їм у цьому.
13 червня в бібліотеці було по-справжньому гаряче, і не лише тому, що на дворі літо, а ще й тому, що до нас завітали діти з літнього табору ЗШ № 8. «У книг канікул не буває» про це бібліотекарям нагадали відвідувачі , а це 104 учні із чотирьох загонів. Бібліотекарі гостинно зустріли учнів шкільного табору та поринули разом з ними в світ казок, цікавих фактів, подорожували в минуле, грали в ігри , відгадували загадки та проводили конкурси і вікторини, одним словом було весело!

Цікаво проведений час в бібліотеці подарував дітям чудовий настрій і море позитивних емоцій. За допомогою всіх цих різноманітних заходів ми намагались не лише прикрасити дитяче дозвілля, але й підкреслити важливість читання у формуванні світогляду дитини, зацікавити юних читачів і відкрити для них безмежний світ книги. Зробити відпочинок дітей цікавим, пізнавальним, яскравим.



Гра-екскурсія в міні-музеї «Історії книги» « Мандруємо з книгою крізь віки».




Ігровий конкурс «Розумні, кмітливі, допитливі, сміливі».


Гра- подорож в компанії зі знайомими із раннього дитинства героями «Ми герої чудові, ми герої казкові».

Для допитливих: цікаві факти про літо, про Чорне та Азовське моря,про морозиво та смаколики.


Жартівливі загадки та вікторини зі сторінок дитячих журналів.

Гра-конкурс «Уважні і начитані».

Коментарі