День везіння


Везіння – це коли у вашому житті багато і часто збувається те, що ви хочете. Часто – це кожен день. Багато – це коли ви робите 70-90 відсотків з того, що вас щиро радує. А щоб везіння завжди було з вами, а удача завжди посміхалась – прокидайтесь радісно. Привчіть себе починати день зі світлих і добрих думок. Чекайте тільки хорошого. Щоранку, зробивши глибокий вдих, вимовляєте «Сьогодні найкращий день у моєму житті!». А ввечері засинайте із задоволенням. Якщо перед сном ви посміхаєтесь, згадуючи минулий день, і з цікавістю чекаєте наступний, то можете впевнено назвати себе щасливою і везучою людиною.

Подякуйте себе за цей день. І завтра вам пощастить ще більше… 15 липня всі діти, які завітали до нас стали везунчиками, тому що були учасниками розважально-ігрової програми «День везіння». В цей день діти знаходили в обраних книжках солодкі сюрпризи та побажання, грали в веселу безпрограшну лотерею, змагалися в конкурсах та вікторинах, бігали, стрибали та розважались. А головне, що в цей день всім пощастило і ніхто не залишився без подарунка. О, це - удача!..


Бліц-турнір « О,щасливчик».

Гра «Шикування».

Гра «Склади і прочитай» (скоромовки).


Рухлива гра «Впіймай удачу»

Ребуси на тему «Везіння і удача».

Гра-жарт «Хто кого передує».


Безпрограшна лотерея.


Майстер-клас «Розфарбуй удачу».

Веселі дитячі усмішки та подарунки від спонсорів ТМ «Ласунка» та ТМ «Караван», були доказом того, що день везіння в бібліотеці вдався на славу!

Цей день дійсно був везучим, бо як інакше пояснити той факт, що саме в цей день до нас завітав в гості наш добрий друг з Франції Жульєн Моріс, який приїхав на гостини в Україну і звичайно не міг не зайти до нашої бібліотеки.



Коментарі