Туристичні канікули



Під туризмом розуміють різного роду походи та подорожі. Під час подорожей і походів, як по своїх , так і по інших країнах, туристи знайомляться з країною, її людьми, їх життям і національною культурою. Вони розширюють і поглиблюють свої знання в області ботаніки, зоології, географії, геології і астрономії, сільського і лісного господарства, історії і культури. Правильно організована подорож, або похід вносить важливий внесок в загальноосвітній розвиток людини.

Завдяки постійному переміщенню по місцевості, вмінню користуватися картою і компасом, активній участі в різного роду іграх на місцевості і туристичних змаганнях розширюється кругозір кожного туриста. Туризм формує такі риси характеру як воля, витримка, самостійність, рішучість і готовність прийти на допомогу. До подорожей і походів потрібно готуватися заздалегідь. А ось, що потрібно обов’язково брати з собою і як себе вести в різних ситуаціях під час походів та подорожей, учасники «Мистецьких вихідних», які відбулися у нас 29 липня дізнались з пізнавально-розважальної програми «Туристичні канікули».




Туристи. Хто вони?

Вікторина.«Веселі питання для туриста».

Гра-естафета «Переправа через болото».

Рухлива гра «Ловись рибко».

Конкурс. «Секрети рюкзака».

Туристичні ребуси.


Майстер-клас з картонажу, виготовлення еко упаковки.


Тож не втрачайте цього літа – воно дарує вам шанс провести його цікаво і незабутньо, а пригоди під час походів та подорожей вам гарантовані.

Коментарі