Спортивна галактика


Конкурс «Зав'яжи шнурки».

Спорт допомагає людині бути у хорошій фізичній формі, а крім того він виховує характер та силу волі. Заняття спортом сприяють укріпленню здоров'я. Навіть проста зарядка вранці під улюблену музику заряджає енергією на весь день. Не обов’язково бути професіональним спортсменом, щоб отримувати користь та задоволення від занять спортом. Багато хто з людей бігають, хтось ходить на аеробіку та фітнес, хтось грає у футбол чи займається карате. Головне, щоб це подобалось.

А разом з тим, це робить нас фізично сильними та впевненими у собі, а також дає можливість знайомитись з багатьма цікавими людьми на тренуваннях та змаганнях. А ще заняття спортом дають відчути радість власних досягнень. Тому спорт – це завжди актуально. «Спортивна галактика» таку назву мала розважальна програма, яка відбулася в нашій бібліотеці 12 серпня в рамках «Мистецьких вихідних.

Заняття спортом є незамінною частиною життя будь якої людини. Фізична культура і спорт дають організму заряд енергії й позитивні емоції – це відмінний настрій, високий життєвий тонус і надзвичайний душевний підйом , і прекрасну основу для прагнення до успіху , а також сприяють зміцненню імунної системи, захищаючи тим самим людину від хвороб.

Все, що ви хотіли б знати про спорт.

Вікторина «Знаю, можу, переможу».

Спортивні загадки.

Гра «М’яч середньому.

Рухлива гра «Стадіон».

Конкурс зі скакалками.

«Кумедний кіт» - майстер-клас з паперопластики.






Коментарі