Книжок країна чарівна, у гості всіх чека вона


Книги - це один з головних засобів навчання,розвитку та душевної насолоди. Читати систематично й осмислено дітей навчає школа, а  бібліотека допомагає залучити до читання книжок, пропагує книгу, розвиває художній смак і самостійність судження. Тому наша бібліотека приділяє велику увагу пошуку активних форм пропаганди літератури.

Саме з цією метою 23 жовтня в нашій бібліотеці була проведена пізнавально-оглядова екскурсія під назвою "Запрошуємо у світ  книги" для учнів 1-В класу школи-гімназії №30. Школярі ознайомились  з книжковим  фондом дитячої літератури. Бібліотекарі дитячого відділу, Віра Іванівна Броніцька і я, розповіли дітям про правила користування книгою та бібліотекою, а також познайомили з новинками дитячої літератури. 

В ході екскурсії діти познайомились з Інтернет-центром та читальним залом.
Цікавим доповненням екскурсії стала захоплююча відео-літературна гра "До казки на гостину".Весело та радісно було в цей день в бібліотеці. Діти, які побували на екскурсії, мали змогу записатись до бібліотеки і стати нашими читачами. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від маленьких користувачів.













Коментарі