Усе любов'ю зміряне до дна


День Святого Валентина – свято закоханих – відзначається 14 лютого  в Європі з ХІІ століття, в США – з 1777 року. У нас – з початку 1990-х років.
Чому саме цей день і чому саме свято закоханих?
З приводу цього існує чимало красивих легенд. Відома легенда з часів Римської імперії про єпископа Валентина, який був покараний за те, що всупереч імператорському наказу вінчав римських легіонерів із їхніми коханими.

Як би там не було, а кохання існує стільки, скільки існують  люди і займає головне місце у їхньому житті. Доказом того є казки, в яких, як відомо, зашифрована вся набута людьми мудрість.
І саме з нагоди дня Валентина наша бібліотека хоче поділитися з вами досвідом святкування цього свята.





Насамперед віконний простір і приміщення бібліотеки оформлені відповідними святковими елементами.

  
Як пояснити дитині, що таке кохання? Книги з книжкової виставки "Десь на дні мого серця заплела дивну казку любов"зроблять це краще будь -кого.





А як же приємно отримати подарунок до свята зроблений своїми руками на арт-майстерні "Хай розтануть сніжинки від веселої валентинки"


Саме у цей найромантичніший день у році, коли, здається, кохання витає у повітрі, відбулась презентація виставки ретро-світлин "Усе любов'ю зміряне до дна"з циклу "Маленька людина в великій історії"































Коментарі