Бібліотечна фортуна


На порозі - Новий Рік!Ми чекаємо на це свято особливо, тому що знаємо: не зважаючи ні на які обставини, воно прийде і, можливо, принесе приємні зміни. Вороги стануть друзями, хворі забудуть про свої болячки, розлучені помиряться, той, хто прагне кохати - зустріне, нарешті, свою єдину. Як добре, що люди всієї планети мають таке чарівне свято!
Ось уже чотири роки поспіль саме напередодні Нового Року в нашій бібліотеці відбувається розіграш щасливого номера формуляра, який проходить в форматі проекту «Бібліофортуна». Наші читачі з нетерпінням чекають цього свята. Бо саме на цьому святі дорослі відчувають себе дітьми і разом з ними веселяться,приймають участь в цікавих конкурсах,дізнаються цікаві факти про святкування Нового року в інших країнах та відгадують загадки. 

А який Новий Рік без подарунків? Наші давні та хороші друзі, вихованці театрального гуртка МПМ «Зоря», керівник Когут Алла Миколаївна , подарували всім присутнім казку-виставу «Колобок – артист»,а ансамбль хору «Добродар» радував новорічними піснями. З вокальними подарунками на свято прийшли Хажем Даніелла та Карась Ліза,теж вихованці МПМ «Зоря». І звичайно ж довгоочікуваний розіграш подарував щасливчикам річні підписки на газети і журнали, а всі присутні отримали солодощі з новорічними побажаннями.





















Коментарі