Мій тато – моя гордість


21 червня в Україні офіційно відзначають День Батька. Тато для кожної дитини є таким же важливим як і мама, тому свято повинно бути і в тата. День Батька святкують у 80 країнах світу. Відзначення Дня Батька у світі не має однієї дати. Подібно до Дня Матері, дні або дати з відзначення Дня Батька кожна країна визначає виходячи з власних особливостей і цілей. В Україні це свято неофіційно відзначали або у третю неділю червня, або у третю неділю вересня.


Тато-це та людина, яка може для вас все зробити: захистити у лиху годину, розділити в вами радість, дати мудру пораду, стати опорою в житті. Як приємно довірити татові свої думки, грати з ним в футбол, читати книжку, дізнатися більше про його дитячі уподобання і мрії. 
А ви знаєте, що читали ваші тата в дитинстві? Це твори, що були бестселерами в минулому столітті. Є книги, які не старіють і цікаві дітям так само, як і були цікаві їхнім татам. Пропонуємо вам познайомитися з ними або перечитати. Своїми враженнями від прочитаного поділіться з друзями, або в групі «Мистецькі вихідні online». 









Сьогодні саме той день,коли ми маємо нагоду звернутися з словами подяки до всіх татусів. Ми приєднуємося до привітань на адресу всіх батьків, теперішніх та майбутніх! Бажаємо батькам міцного здоров’я, мудрості і сил! Зі святом Вас і Ваші родини. До зустрічі на «Мистецьких вихідних online»

Коментарі

Дописати коментар