Міжнародний день щирої радості за досягнення інших



Коли ми з вами відчуваємо радість? Певна реч, що коли виповнюються наші бажання, чи ми досягаємо тієї мети, яку давно перед собою поставили. А може нам зробили подарунок, про який давно мріялося? Причин багато. А якщо щось несподіване та приємне трапилося в іншої людини? Навіть не у близького родича або друга, а просто знайомого чи колеги? Що ви відчуваєте тепер? Більшість людей відреагує байдуже. І для сучасного світу це ще не найгірша емоція. Сьогодні люди стали настільки закритими та байдужими один до одного, що все це стало сприйматися як належне.

Проте у 2014 році ізраїльська некомерційна організація Made in JLM («Зроблено в Єрусалимі») заснувала міжнародний день щирої радості за досягнення інших (день фіргун).


Кожен може взяти участь у святкуванні. Просто щиро, від усього серця висловлюйте комусь похвалу, захоплення їхніми успіхами. Порадійте за відпустку колеги, похваліть нову сукню сусідки, привітайте сусіда з гарним уловом на рибалці. Можливо, що ваша щира посмішка та влучна фраза зроблять щасливою ще одну людину у світі. Чи це не радість?


В бібліотеці оформлена книжкова виставка, на якій кожен знайде для себе щось цікаве. Також ви можете замовити літературу онлайн або по телефону.

Приємного читання!




Коментарі