Любов не має породи... (до Всесвітнього дня котів та безпритульних тварин)

Яка убогість розуму сказати, що тварини – машини, позбавлені розуміння і почуттів.

Вольтер

Щороку в третю суботу серпня у світі відзначають Всесвітній день безпритульних тварин.  Варто  сказати про те, що всі тварини заслуговують любові та турботи – породисті та «дворняги», здорові й безпородні, всі без винятку. Подаруйте безпритульній тварині шанс на щасливе життя, заберіть безхатченка з вулиці або з притулку і більшої вдячності та відданості, ніж від нього, годі буде чекати. Одне із завдань Дня безпритульних тварин – пробудити у власників звірів свідоме ставлення до своєї ролі, аби запобігти поповненню бездомних кішок і собак через неконтрольоване розмноження домашніх вихованців.

В цей особливий день не можна не згадати один відомий вираз: «Порятунок однієї собаки не змінить цей світ... але світ, безсумнівно, зміниться для цієї однієї собаки». І нехай в цьому світі буде хоч трошечки більше добра! Не забуваймо про те, що ми одна велика сім’я на маленькій планеті і, роблячи добру справу, допомагаючи нашим братам меншим, ми допомагаємо собі.

У нашій бібліотеці вже шостий рік поспіль діє ляльковий театр «Книгограй». Сьогодні на "Мистецьких вихідних online" пропонуємо вам переглянути лялькову виставу «Лисиччина наука». 

Приємного вам перегляду!


Коментарі