Замостянські зустрічі


Коронавірус вніс свої корективи в усі сфери нашого життя. Бібліотекам теж прийшлось пристосовуватись до нових реалій: перейти до online спілкування з користувачами. У форматі проєкту «Замостянські зустрічі» ми пропонуємо вам зустріч з нашою землячкою, вінничанкою Нелею Майбородою. Наше знайомство відбулося на святкуванні ювілею Світлани Травневої, з якою пані Неля давно підтримує дружні та творчі зв’язки. Ще тоді захотілося зустрітися ще раз, щоб пізнати краще, познайомитися з творчістю.

Якщо людина талановита, то талановита у всьому. Викладач Липовецької музичної школи, солістка Київського камерного хору імені Лятошинського і державної академічної капели «Думка», а з 1995 року артистка Вінницької обласної філармонії, засновник і художній керівник «Дуету Майбород», а ще дружина і мама двох доньок Марії і Віри. Доньки – гордість пані Нелі. Успішні музиканти, педагоги та автори музики до більш ніж ста пісень, написаних на слова Нелі Майбороди.

Поезія – ще одна велика любов Нелі Костянтинівни. Писати вірші почала ще в дитинстві. Навіть шкільні твори писала віршами й до цього часу не розлучається із записником – пише вірші.


Приват-концерт Майбород – сімейний творчий проєкт, який дає змогу слухачам пірнути в океан радості, переживань, смутку і ніжності за допомогою музики та слова.
Книгу «Весна і вальс» Неля Костянтинівна подарувала нашій бібліотеці. Це збірка дитячих віршів і пісень, які часто звучать зі сцени, але у вигляді книжки з’являються вперше.


Переконані, що всі наші негаразди скоро минуться і ми зможемо спілкуватися, дивлячись один одному у вічі і відчуваючи тепло простягнутої руки.





Коментарі