Осінь - пора гарячого чаю та добрих книг


                                                       Осінь – остання, найчудовіша посмішка року.
(Вільям Кален Браянт)    

Ось і настала осінь. Для користувачів нашої  бібліотеки осінь – це пора гарячих новинок та хороших книг. Осінь тішить нас теплими, майже літніми днями. Але навіть якщо за вікном дощ і вітер, вона не перестає бути прекрасною порою року. Потрібно лише навчитися насолоджуватися осінню, і встигнути вловити всі її найяскравіші прояви.  Так ось, щоб урізноманітнити своє життя, не обов'язково чекати весни або літа, восени розфарбовувати своє життя не менш цікаво і привабливо. Адже важливо жити тут і зараз, насолоджуючись тим, що маєш. А вміти знаходити маленькі радості в цьому величезному чудовому світі - лише на користь.

Золота осінь прийшла і в бібліотеку. Жовті, червоні, багряні листочки замайоріли  на  наших вікнах. Але це не звичайні листочки – це листочки зроблені працівниками нашої бібліотеки, де ми пропонуємо своїм читачам  книги для осіннього читання.  






Та мабуть,  найголовнішим атрибутом цієї прекрасної пори є прагнення до затишку і тепла. В кожної людини є місце, де можна заховатись від вітру та негоди, зігрітися, відпочити душею.  Для користувачів бібліотеки осінь – пора гарячого чаю та добрих книг. Любов до цієї чудової пори року надихнула  нас  на оформлення  книжково-ілюстративної експозиції «Сомфонія осені».



Запрошуємо всіх читачів до бібліотеки, і ми впевнені,що зачитавшись улюбленою книжкою, на зміну осінній депресії прийде справжній осінній настрій .

Насолоджуйтесь читанням, воно вам пасує!

 


Коментарі