Сильна армія - гарантія незалежності

 


                                                                    Ніхто так не цінує мир, як той, хто бачив війну.

    День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.

    Святковий день на честь Збройних Сил України встановлений постановою Верховної Ради України 1993 року. Відзначається щорічно 6 грудня – в день ухвалення 1991 року закону України «Про Збройні Сили України».

Цей день присвячений всім українським військовослужбовцям, які служать або раніше служили в українській армії. Саме на армію, згідно з Конституцією України, покладаються завдання з оборони країни.

Давня і недавня історія навчила нас, що гарантією нашої незалежності і безпеки громадян України, є наша армія. Це – люди в погонах, професійні, патріотичні, мужні захисники народу і держави. Щоб вижити Україна повинна мати сильне військо. Армія є не атрибутом, а є гарантією державності. 

6 грудня — це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави.

Працівники нашої бібліотеки до Дня Збройних Сил України, оформили тематичну книжкову виставку «Сильна армія – гарантія незалежності». Мета виставки: виховання поваги до воїнів Збройних Сил України. 

   

Давня дружба і співпраця  пов'язує  нашу бібліотеку з військовослужбовцями в/ч А 2656.  Про це свідчать світлини, які збереглись в архіві бібліотеки.


У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, генералів та адміралів, бажаємо їм міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, кохання і всіх благ!

Божих благословінь Вам і Вашим родинам! Зі святом!






Коментарі