"Чари книжкового світу"

 Щороку під час весняних канікул бібліотека радо зустрічає гостей. Традиційно один із заходів Тижня дитячого читання  присвячений новинкам дитячої літератури, адже нові книги – це маленьке свято.11 березня працівники нашої бібліотеки підготували і презентували виставку нових надходжень літератури для юних читачів.  Презентація новинок -  чудова нагода для популяризації серед дітей читання, книги і, власне, бібліотеки як скарбниці знань.  Читачі різного віку знайдуть собі книгу до душі.

Для дошкільнят – чарівні казки і незвичайні пригоди. Ці книги успішно конкурують з електронними книгами, тому що розвивають уяву і увагу, поповнюють словниковий запас маленьких читачів, розвивають мову, виховують естетичний смак.


Для дітей молодшого і середнього шкільного віку – оповідання про дружбу , любов, сім’ю.  Книги вітчизняних та зарубіжних письменників про неймовірні пригоди та розваги. Всі книги написані з тонким гумором і розумінням світу дітей. 


Як би новітні технології не проникали в наше життя, вони ніколи не замінять запах книжних сторінок, Їхній шелест, атмосферу абсолютного спокою і єднання з улюбленою книгою.  Читайте, і можливо в шелесті сторінок, ви почуєте щось дуже важливе.







Коментарі