Перспективні професії

Одним із найважливіших кроків у житті є вибір професії. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість – одна з найважливіших умов відчуття життєвої повноцінності. Не менш важлива обставина – людина повинна робити те, до чого має хист і здібності. Таку працю вона виконуватиме залюбки і найкраще. Це принесе користь людині і всьому суспільству. Щоб дійти правильного рішення, треба бути добре проінформованим. Працівники бібліотеки підготували інформаційний калейдоскоп «Перспективні професії». 



Наукові та технічні досягнення кардинально змінюють картину світу, вони впливають на рівень цивілізації, життєвий уклад і ціннісні ідеали окремо взятої особистості. Щоб бути затребуваним і гідно оціненим на ринку праці, важливо орієнтуватися на тенденції розвитку економічних систем і суспільства.                       

Присутні на заході познайомилися з перспективними та сучасними професіями, навчальними закладами регіону, де їх можна здобути.Звичайно, всі галузі й професії ми сьогодні не згадали. Як же уникнути помилок і розчарувань у виборі професії? Потрібно пам’ятати  золоту формулу вибору професії: «Хочу — можу — маю — треба». 








Коментарі