Краєзнавчий мікс


Вінниччина – земним раєм називали в давнину цей куточок України. А найбільшу річку, яка протікає через Вінницю, – це Південний Буг – наші предки нарекли Богом. Так от, ми живемо на землі, яку всевишній щедро обдарував найродючішим в Європі грунтом і прозорими річками, густими лісами і оксамитовими лугами, розложистими  степами  і суворими узгір’ями. Усе це – наша мала батьківщина, яка з’єднала в собі усі принади і щедроти України. Нема в людини місця дорожчого, ніж те, де вона народилась, землі, на якій зросла… Щоб по-справжньому любити рідний край, його слід добре знати, необхідно вивчати його історію, мову, культуру. У зв’язку з цим одним з пріоритетних напрямів патріотичного виховання підростаючого поколіня є краєзнавство. 

03.09. в нашій бібліотеці відбувся краєзнавчий захід  для учнів школи-гімназії №30 3-в класу. Діти  з задоволенням мандрували  Вінницею під час  віртуальної  екскурсії «Вулицями рідного міста» та взяли участь в  краєзнавчій вікторині.  








                                                                                                             


 

Коментарі

  1. Я надзвичайно задоволений послугою кредитування містера Педро, і ваші пропозиції допомогли мені отримати дуже хорошу позику на житло. Я буду радий порекомендувати ваші послуги своїм друзям, які шукають позику.” не йдіть нікуди більше, якщо шукаєте позику. містер Педро найкращий. дуже рекомендую його послуги. Найкраще, з чим я коли-небудь мав задоволення працювати, це його кредит із низькою ставкою. ” це зв’язок з містером Педро на всяк випадок, якщо хтось тут шукає позику. WhatsApp: +18632310632. & електронна адреса: pedroloanss@gmail.com

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар