Місця сили України

 Місце сили – це простір, в якому на свідомість людини діє щось, що приводить до різних феноменів : бачення картинок; незвичайне дихання ( прискорене або уповільнене ); напруга, або навпаки – розслаблення; по-іншому працює мозок. Є місця , в яких посилюються думки. Вони стають чіткими, яскравими, приходить більш глибоке розуміння того, з чим думки пов'язані. Також є місця, після відвідування яких люди починають бачити неіснуючі образи. Прямий вплив природних сил в таких точках може впливати і на здоров'я людини. Сакральні куточки планети створила сама природа. У стародавні часи люди ще мали здатність відчувати природні зони комфорту, де можна відновити здоров’я чи дістати духовну силу, тож багато поселень засновували саме неподалік таких місць. І нині ці архаїчні пам'ятки природи, культури, історії або релігії стають все більш популярними напрямками паломництва. Аби потрапити в так звані місця сили, багато хто їде за тридев'ять земель — до Стоунхенджа, на Тибет, до пірамід в Гізі, на острів Пасхи, Алтай і Байкал. Але мало хто знає, що отримувати енергію від природи й космосу можна і значно ближче — в Україні, де є, можливо, менш розпіарені, але відомі своїми дивами енергетичні — зі знаком "плюс" — зони.

Виявляються місця сили там, де є рельєфні особливості, незвично ростуть насадження, в місцях розлому земної кори, падіння метеоритів, або ж ними є ритуальні, намолені точки. Енергетичні центри знаходяться , як правило , в горах , на пагорбах, або в точках злиття річок .

В нас є багато культових місць, де можна зарядитися енергією природи і космосу, гармонізувати свій внутрішній світ, перезавантажити своє життя. Одні з них - всесвітньо знамениті, а інші - відомі лише вузькому колу посвячених. Одні з них дійшли до наших часів майже в первозданному вигляді, а про інші - збереглася лише пам'ять. Вони надихають, розширюють межі світогляду та впливають на свідомість. Навіть скептики, потрапляючи в такі місця, відчувають себе по-новому. Куди відправитись в подорож і як отримати максимум "зарядки" в таких енергоджерелах? Сьогодні ми вам пропонуємо перелік місць, де в Україні можна поповнити заряд енергії і зібратися з думками .













 

Коментарі