Різні віки… Різні мови… Кохання вічне.

Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів. Це одвічна тема поезії, музики, сенс повноцінного людського життя. Воно надихало поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. І, якби поставити собі за мету прочитати все, що написано про кохання, людині не вистачило б цілого життя. Не випадково існує багато чарівних легенд, обрядів, ритуалів, пов’язаних з цим прекрасним почуттям. 

Найромантичніше свято року – День Святого Валентина. У цей день хочеться сказати комусь найкращі у світі слова, зізнатися якщо не в коханні, то хоча б у приязні чи симпатії.

Такої великої кількості закоханих, як у бібліотеці немає ніде. Вони живуть на сторінках книжок, які ми із задоволенням читаємо та дізнаємось про їх незвичайні історії кохання. Адже у всі віки письменники описували найсвятіше почуття, яке звеличувало людину і робило її найщасливішою.

Для користувачів нашої бібліотеки ми презентували книжкову виставку «Різні віки… Різні мови… Кохання вічне», що вмістила на своїх полицях велику кількість книг, в яких описані неймовірно романтичні історії кохання, починаючи від Середньовіччя до сьогоднішніх днів.














 

Коментарі